Su'esu'ega Kuka ile Fale: Su'esu'e Mea'ai mai le Atunu'u e aunoa ma le tu'ua ile fale

Ua uma le malaga tumutumu ma manatua pea. Aisea e te le taumafai ai i se auala fou - su'esu'e mea'ai ile fale? Fa'atasi ai ma le fesoasoani a le atamai o le gaosiga o masini taumafa ma le fa'aogaina o auaunaga fa'aalia, e faigofie ona tatou fiafia i ipu fa'atusa mai le atunu'u atoa ile fale.

d46a80630e38aae95cd72d3b29d0ad3

Beijing Roast Duck: Tulaga Fa'aonaponei o Mea'ai a le Imperial

Beijing Roast pato, e pei o se meaʻai lauiloa a Beijing e lauiloa i le lalolagi, ua manumalo i le tele o tagata 'ai ona o lona lanu rosa, aano o manu gaʻo e aunoa ma le gaʻo, masi i fafo ma vaivai i totonu. Pe a tofo, ma panikeke, scallion, sosi suamalie ma isi mea, e tulaga ese ma e le mafaagaloina.

be50afcefeda9c7ca9a1193af1e7729

Shanghai scallion keke: masima ma crispy tofo moni

A oʻo mai i Shanghai, e tatau ona tatou taʻua lona tulaga esePanikeke scallion Shanghai. O le keke tuai o le scallion Shanghai e lauiloa ona o ana tekinolosi gaosiga matagofie ma le tofo masima tulaga ese. O le faʻaaogaina o falaoamata, scallion, masima ma isi mea faigofie, pe a maeʻa le lomi, taʻavale, falai ma isi laasaga, o le paʻu e auro ma faʻafefe, o le manogi o aniani i totonu e taumasuasua, ma o le tofo e manino lava le faʻapipiʻiina.

描述各地美食 (1)

Shaanxi Rujiamo: O le fetaui lelei o le malulu ma le suamalie

Rojiamo i Tongguan,Itumalo o Shaanxi, faʻatasi ai ma ana tekinolosi gaosiga tulaga ese ma le tofo mauoa, ua avea ma taʻitaʻi i le itu i matu sisifo. Tongguan keke pa'u mamago, masi, masi, manogi, o le vaega totonu e manino, u ese le gutu vevela slag, aftertaste e le gata. O aano o manu fa'alaufau fa'afefeteina i totonu e ga'o ae le ga'o, manifinifi ae le fafie, masima ma suamalie.

baf8c5101258e6d2ae455fab3e9d75c

Shandong Jianbing: O meaai masani a le fanua o Qilu

O le panikeke Shandong e manifinifi e pei o apaau cicada, ae o loʻo tauaveina meaai masani a Qilu fanua. O lona paʻu o le auro ma le malulu, o sina u, e pei e mafai ona e faʻalogoina se leo "kiliki", o le manogi mama o saito ma le ea e fusia ma le mafanafana le taimi, e vave ona tosina tagata i lenei suamalie faigofie. Malū ae lamu totonu, o le saito e manogi, ma faatasi ai ma le filifiliga o aniani lanumeamata, sosi po'o fatu sesame crispy, o u uma o se faamanatu o le fale.

f520c2b0dbd59ff967e89d89f63b45f

Guangxi Luosifen: o le alofa ma le ita ua fefiloi, e le mafai ona taofi

O se pesini o Luosifen moni, e matua iloagofie, oona, vevela, fou, malulu, vevela i totonu o lenei ipu fefiloi atoatoa. O le lanu mumu ma le manaia o le supo faavae, faʻaaogaina snails fou ma mea manogi eseese kuka ma le faʻaeteete, o le lanu o le supa e mauoa, o le manogi muamua e mafai ona i ai sina "sgisogi", ae i lalo o le tofo lelei, e fai ma vaisu suamalie. O mea e fa'aoga ai fo'i o lona lalelei, o 'o'ona o'o'o, pinati, falai pi falai bamboo, daylily, radish mago, ma isi mea, o ia mea ta'itasi e fa'aopoopoina ai le tofo ma le tino i le pesini araisa. Aemaise lava, pupu o'oona, lea e acidified ina ua mavae se faagasologa faapitoa o

2c5253604726e83a8cd469e91bf47c2

Guangzhou taeao lauti: O se taumafataga maaleale i le pito o le laulaufaiva

Ole aganu'u lauti taeao a Guangzhou e tu'ufa'atasia ai le tele o tofo o tu ma aga a Lingnan, e pei o se ata felanulanua'i. Ina ua oso aʻe le malamalama o le taeao, o se ulo o Tieguanyin vevela na oso aʻe lemu i le manogi o lauti, na ufitia ai ao, ma tatalaina le amataga o lenei malaga meaai. O fasi ula mama tioata, fa'apipi'i i fatu paa auro o le shaomai, e fa'aalia ai se manogi manaia. O mea fa'atumu eseese e afifi i saisi sosisi, lamolemole pei o le silika. O vae moa e vaivai ma suamalie, ma o le aano ma ivi e tuueseese i se miti malie, ae o le tart fuamoa auro e suamalie ma suamalie i totonu, ma o u taitasi o le faaosoosoga sili lea mo le tofo.

5773ce450d5d8cfbcfba6fc7b760325

Faatasi ai ma le atamai o masini taumafa, o le gaosiga masani o meaʻai ua faʻaleleia ma faʻalauiloa. Laina gaosiga faʻaautomatika e le gata ina faʻamautinoa le soifua maloloina ma le saogalemu o meaʻai, ae faʻapea foʻi ona faʻaogaina nei uiga faʻaitulagi o meaʻai e mafai ona laasia tapulaʻa faʻaitulagi, i le faitau afe o aiga. Pe o se pato tunu i le itu i matu, lauti taeao i le itu i saute, po o Rou Jiamo i sisifo, panikeke o loʻo i ai manatuaga faʻaleaganuʻu, ma saiisa araisa sisi e fiafia ma inoino ai tagata, e mafai ona atamamai uma e ala i mea faʻaonaponei faʻaonaponei ma masini taumafa, ina ia e mafai e tagata ona tofo i meaai faapitoa i le salafa o le atunuu i le taimi o aso malolo o le National Day, e aunoa ma le tuua o latou fale, ma fiafia i se malaga i le pito o le laulaufaiva.


Taimi meli: Oke-11-2024